Bouwen begint bij mensen

250 ROSIES
wachten op jou!

Bekijk alle vacatures

Kurt Engelrelst - ICT-medewerker

 

"Dicht bij huis werken is belangrijk voor mij. Wat ik ook fijn vind is om echt een goed contact te hebben met mijn collega’s en te voelen dat ik deel uitmaak van een familie. Dat miste ik in mijn vorige job als consultant, toen ik om de zoveel tijd in een ander bedrijf aan de slag was. Het is warmer en interessanter om samen te werken met collega’s. Dit is veel leuker.

Voor mijn job moet ik van heel veel dingen iets afweten. Dat is niet altijd even gemakkelijk, maar wel boeiend. Je krijgt hier tijd om dingen uit te zoeken en te experimenteren. Ik vind het ideaal dat ik de vrijheid, maar ook de verantwoordelijkheid krijg om mijn job in te vullen zoals ik het zelf wil.
Durabrik staat ook nooit stil. Je kan het bedrijf van 15 jaar geleden niet meer vergelijken met dat van nu. We blijven evolueren qua gebouw, groei en cultuur. Zo blijft het boeiend. Vooral de weg die we afgelegd hebben met onze bedrijfscultuur verwacht je niet meteen in een bouwbedrijf. De straffe persoonlijkheid van onze CEO drukt zijn stempel op het unieke bedrijf dat we nu zijn."

Wie is #ROSIE?

Eigenlijk bestaat #ROSIE niet echt. Maar toch ook weer wel. #ROSIE is ons rolmodel.
Ze zit een beetje in elk van ons. Zit ze ook in jou?

Ben jij #ROSIE?

Durabrik gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close