Bouwen begint bij mensen

250 ROSIES
wachten op jou!

Bekijk alle vacatures

Lien Debusschere - interne projectleider

 

"Hier zit er geen baas op mijn vingers te kijken. Ik krijg de vrijheid om de taken uit te voeren hoe ik dat wil. Ik weet wat er van mij verwacht wordt, hoe het gebeurt maakt niet zoveel uit, als het maar goed gebeurt. Ik vind het leuk dat ik dat vertrouwen en die vrijheid krijg om vanuit mijn talenten mijn job naar mijn hand te zetten. Tegelijk word ik wel voldoende ondersteund, vooral dan in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik al opleidingen gevolgd rond jobcrafting, mindfulness en emotionele intelligentie. Dat soort coaching kreeg ik bij mijn vorige werkgevers niet aangeboden. Ik vind het zeer interessant.

Ik werk in een heel leuk team met mannen en vrouwen met een verschillende leeftijd en ervaring. Sommige zijn rechtlijnig en punctueel, andere zijn wat creatiever. Maar het klikt bijzonder goed tussen ons. Er zijn geen spanningen, maar wel veel appreciatie.
Ons team maakt deel uit van een sterke organisatie, die financieel gezond is. Ze is al meer dan 50 jaar een vaste waarde in de bouwsector. Het bedrijf heeft echt interesse in de mens achter de werknemer, in wie je bent als persoon. Er is geen hiërarchie, de directie is even toegankelijk als de persoon naast mij op kantoor. En er zijn natuurlijk de extraatjes, zoals fruit op kantoor, yoga, kinderopvang, familiesportdag, enz. Moet dat? Nee, maar het is een teken van appreciatie voor ons harde werk."

Wie is #ROSIE?

Eigenlijk bestaat #ROSIE niet echt. Maar toch ook weer wel. #ROSIE is ons rolmodel.
Ze zit een beetje in elk van ons. Zit ze ook in jou?

Ben jij #ROSIE?

Durabrik gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close