Bouwen begint bij mensen

250 ROSIES
wachten op jou!

Bekijk alle vacatures

Valerie en Wesley – projectcoördinator projectvoorbereider

 

"Ik ben bij Durabrik begonnen als calculator en groeide ondertussen door naar projectcoördinator. Dat is een job met veel afwisseling. Ik ben gegroeid en groei nog steeds in mijn job. Mijn werkgever begeleidt me goed. Je wordt hier aangemoedigd om uit je schelp te komen en je te verbeteren en te ontwikkelen. Durabrik is een familiaal bedrijf en heeft veel aandacht voor de persoon achter de werknemer, voor zijn gezinssituatie, zijn work-life balans en zijn problemen. Er wordt naar je geluisterd en gezocht naar een oplossing.

Met mijn collega Wesley kom ik heel goed overeen. Hij is altijd goedgezind. Toch kunnen we ook tegen elkaar zeggen wat we minder goed vinden, als we iets vergeten of iets fout doen bijvoorbeeld. Geen fluwelen handschoen-aanpak, maar gewoon de dingen benoemen zoals ze zijn, op een open en respectvolle manier. Dat vind ik belangrijk, want alleen zo kun je je verbeteren.

We doen ook heel veel dingen samen buiten de werkuren, vervolgt Wesley. Daar is ook echt ruimte voor. Over de middag spelen we bijvoorbeeld vaak samen padel. Door sportief bezig te zijn, laat je eventjes alles los. Een zalige douche achteraf en je hebt weer nieuwe energie voor de rest van de dag."

Wie is #ROSIE?

Eigenlijk bestaat #ROSIE niet echt. Maar toch ook weer wel. #ROSIE is ons rolmodel.
Ze zit een beetje in elk van ons. Zit ze ook in jou?

Ben jij #ROSIE?

Durabrik gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close