Nieuw item

Bouwen begint bij mensen

245 ROSIES
wachten op jou!

Jezelf ontwikkelen bij Durabrik

Groeien als individu betekent groei in geluk, zelfvertrouwen en inzetbaarheid. Jouw ontwikkeling is goed voor de groei van ons bedrijf en van de omgeving.

Ontdek de job waarin jij je kan ontwikkelen

Jezelf ontwikkelen gebeurt bij ons in een omgeving die moed en durf waardeert.

Joost - CEO

Jezelf ontwikkelen

Als je enthousiast bent, nieuwsgierig en bereid om bij te leren, zorgen wij ervoor dat je jezelf kan ontwikkelen. Er is niet alleen een budget voor jobgerelateerde opleidingen, maar ook voor workshops die je persoonlijk beter maken als het gaat om verbindende communicatie bijvoorbeeld, mindfulness of emotionele intelligentie. We stimuleren je om wat je geleerd hebt verder te laten doorsijpelen binnen ons bedrijf.

Ontdek de job waarin jij je kan ontwikkelen

Verbindend communiceren

De opleiding ‘Verbindende Communicatie’ heeft me inzichten gegeven om mijn gesprekken bewust op een andere manier aan te pakken. Door op een verbindende manier te communiceren, creëer je empathie en engagement ten aanzien van mekaar en krijg je volgens mij uiteindelijk een beter en sneller resultaat.

Jan - directie-assistent

Lees de volledige getuigenis

Opleiding arbeiders

Jaarlijks organiseren we een opleidingsdag voor onze arbeiders waar we verschillende thema’s aansnijden. We trekken niet alleen de job-technische kaart, maar maken ook tijd voor persoonlijke ontwikkeling. Iets waar we veel waardering voor terugkrijgen.

Charlotte - HR partner

Lees de volledige getuigenis

Durabrik gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close