Nieuw item

Vous au cœur de nos constructions

245 ROSIE
n'attendent que vous!

Werken bij Durabrik

Boekhouder

Votre function

Ben je graag bezig met cijfers en administratie? Heb je daarnaast een analytische geest en hou je van een job waarbij je nauwkeurig en grondig moet werken? Ben je dan ook nog eens op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groeiend bouwbedrijf met tal van opleidingsmogelijkheden en leerkansen? Solliciteer dan nu want dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die we zoeken!

Als boekhouder zal je worden ingezet in zowel de algemene als leveranciersboekhouding.

Concreet sta je in voor het coderen van inkomende facturen en de input van data. Je boekt financiële verrichtingen, behandelt betalingsherinneringen en maakt uitgaande facturen op. Daarnaast voer je reconciliaties van de boekhoudrekeningen uit en sta je in voor het beheer en de opvolging van gestelde waarborgen. Je stelt statistieken en rapporten op en controleert en interpreteert deze. Binnen de leveranciersboekhouding bestaat je takenpakket uit het inboeken van facturen van leveranciers en onderaannemers, de opmaak van analytische rapportering en het algemeen administratief beheer van deze partners. Los van de boekhouding vallen ook een aantal administratieve taken binnen jouw werkdomein (o.a. klassement/archivering).

Votre profil

  • Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een financiële richting (bijv. accountancy-fiscaliteit)
  • Je hebt minstens een eerste werkervaring achter de rug
  • Je werk analytisch, nauwkeurig en bent in staat het overzicht te bewaren
  • Affiniteit met of ervaring in de bouwsector is een troef
  • Je neemt de juiste klantgerichte houding aan naar zowel interne als externe klanten toe, ook in het team heb je een positieve, open attitude
  • Je werkt vlot met de courante MS Office toepassingen, kennis van Nav Dynamics is een pluspunt
  • Je hebt een basiskennis van het Frans

Pourquoi Durabrik ?

In 2019 kreeg Durabrik de erkenning als Great Place To Work ®. Deze bekroning is het resultaat van een interne medewerkersbevraging en een grondige cultuuranalyse, uitgevoerd door Vlerick. De mooiste erkenning voor Durabrik is uiteraard de hoge medewerkerstevredenheid.

We verwelkomen je graag in een stabiele, mensgerichte onderneming die jou niet alleen een tweede thuis wil bieden, maar waar de identiteit en de organisatie gebaseerd zijn op waarden als eigenaarschap, respect en vertrouwen, ontplooiing en ontwikkeling, samenwerken en innovatief ondernemerschap.

Omdat een gezonde geest enkel in een gezond lichaam kan wonen, zetten wij sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei, bieden wij medewerkers mogelijkheid zich te ontspannen door tal van sport activiteiten en kunnen collega’s elkaar treffen in onze gezellige ontmoetingsruimte.

Je maakt deel uit van een enthousiast team waar een innovatieve ondernemingsgeest en het nemen van initiatief op prijs wordt gesteld.

Tegenover jouw prestaties stellen wij een aantrekkelijk marktconform verloningspakket waaronder ook heel wat extralegale voordelen.

Date de publication

12.11.2020

Personne à contacter

Hallo, ik ben Name_Consultant!

Wil je weten hoe het is om bij Durabrik te werken?
Stel mij gerust een vraag!

Leave us a message We're available to help you
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Qui est #ROSIE?

Même si #ROSIE n'existe pas réellement, c'est pourtant une réalité. #ROSIE est notre modèle. Nous avons tous en nous quelque chose de #ROSIE. Et vous ?

Etes-vous #ROSIE ?

Postes à pourvoir
Durabrik utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer