Nieuw item

Vous au cœur de nos constructions

245 ROSIE
n'attendent que vous!

Werken bij Durabrik

Enthousiaste stagiair

Votre function

Ben je op zoek naar een stageplaats? Perfect!

Hallo student! Heb jij zin om je stage te doen bij een groeiend bouwbedrijf als Durabrik/Ecopuur? Wij zijn een organisatie met een uitgesproken leercultuur. Wij vinden het fantastisch om met jonge mensen te werken. We bieden elk jaar heel wat interessante stageplaatsen aan. Dat is niet alleen leerrijk voor jou, maar ook voor Durabrik. Jonge mensen geven ons energie en wij leren heel vaak ook bij van onze stagiairs. Een stage eindigt ook regelmatig in een vaste job binnen ons bedrijf. Zo blijven wij investeren in talent van de toekomst.

Wij bieden stages op de werf voor bouwvakkers (bv via Duaal leren), voor industrieel ingenieurs bouwkunde, voor graduaten bouwkunde, e.d.

Daarnaast zijn er interessante stages in HR, marketing, finance, aankoop, customer service, …..

Votre profil

Wil je die eerste ervaring op doen in een bedrijf waar jij als mens telt en bovenal kan groeien?

Werk je graag samen met ervaren collega’s die je van harte welkom zullen heten binnen je team?

Hou je wel van een uitdaging en ben je bereid om het beste van jezelf te ontdekken?

Ideaal!

Solliciteer snel voor je stage en wij kijken binnen welk team je het beste past.

Er zijn wellicht nog andere bedrijven die je graag zouden strikken voor een job. Dat weten we maar wij bij Durabrik zijn toch een beetje anders. Vraag maar aan je toekomstige collega's!

Werfleider Bart zal je ongetwijfeld vertellen over ons padelterrein dat hij eigenhandig heeft helpen plaatsen. Projectleider Wim zal je waarschijnlijk vertellen dat hij de afwisseling niet meer kan missen. Aankoopster Eva kijkt alweer uit naar de week kinderopvang deze zomer. HR business partner Charlotte kan je informeren over de vele opleidingskansen die we bieden, zowel op jobinhoudelijk als persoonlijk vlak. Karen aan het onthaal kan je elke dag vertellen welke soep er is voorzien en waar je je fruitmand kan vullen. We kregen de erkenning van Great Place to Work niet zomaar natuurlijk.

Pourquoi Durabrik ?

In 2019 kreeg Durabrik voor de 2e keer op rij de bekroning van Great Place To Work®. Deze bekroning is het resultaat van een interne tevredenheidsenquête en een grondige cultuuranalyse, uitgevoerd door Vlerick. De mooiste erkenning voor Durabrik is de hoge medewerkerstevredenheid die uit dit onderzoek blijkt.

We verwelkomen je graag in een stabiele, mensgerichte onderneming die jou niet alleen een 2e thuis wil bieden, maar waar de identiteit en de organisatie gebaseerd zijn op waarden als eigenaarschap, respect en vertrouwen, ontplooiing en ontwikkeling, samenwerken en innovatief ondernemerschap.

Omdat een gezonde geest enkel in een gezond lichaam kan wonen, zetten wij sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei, bieden wij medewerkers de mogelijkheid om zich te ontspannen door tal van sportactiviteiten en kunnen collega's elkaar treffen in onze gezellige ontmoetingsruimte.

Je maakt deel uit van een enthousiast team waar een innovatieve ondernemingsgeest en het nemen van initiatief op prijs wordt gesteld

Date de publication

04.08.2020

Personne à contacter

Hallo, ik ben Name_Consultant!

Wil je weten hoe het is om bij Durabrik te werken?
Stel mij gerust een vraag!

Leave us a message We're available to help you
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Qui est #ROSIE?

Même si #ROSIE n'existe pas réellement, c'est pourtant une réalité. #ROSIE est notre modèle. Nous avons tous en nous quelque chose de #ROSIE. Et vous ?

Etes-vous #ROSIE ?

Nouvelles offres d'emploi
Aucune offre d'emploi ne vous correspond ? Envoyez-nous quand même votre cv..
Bekijk deze vacature
Durabrik utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer