Nieuw item

Vous au cœur de nos constructions

245 ROSIE
n'attendent que vous!

Werken bij Durabrik

Ervaren installateur maatkeukens en kasten

Votre function

Bedrijf:

Je werkt voor een bedrijf uit dezelfde holding als Durabrik. Zij zijn gespecialiseerd in het maken en plaatsen van maatwerkkeukens en -kasten. Het atelier is gevestigd in Zelzate.

Je takenpakket:

Je staat in voor de plaatsing van keukens, badkamers, dressings en andere interieurtoepassingen. Je zorgt voor een afwerking op hoog niveau voor klanten die enkel het allerbeste verwachten.

We werken met de nieuwste technieken en wij leveren maatwerk waar je achteraf trots op kan zijn.

Alle meubilair wordt reeds vooraf in ons atelier vervaardigd en gemonteerd, zodat de plaatsing vlot kan verlopen. Uiteraard zijn er nog kleine aanpassingen op de werf vereist, zodat de kleinste details kloppen. Ook de plaatsing van inbouwapparatuur behoort tot het takenpakket.

Votre profil

Jij beschikt over ervaring in de installatie van keukens en/of maatkasten. Je doet dit met oog voor detail, zodat onze klanten tevreden zijn.

Wij bieden een job binnen een groeibedrijf dat artisanaal vakmanschap met hedendaagse technologieën combineert. Je krijgt veel vrijheid en autonomie in je werk, maar je neemt ook de nodige verantwoordelijkheid. Je bent goed georganiseerd en werkt ordelijk. Je bent stressbestendig en blijft ook bij een tegenslag oplossingsgericht en positief. Je bent bereid om jongere collega’s de kneepjes van het vak te leren. Een basiskennis van elektriciteit en sanitair is een voordeel, zodat je kleine aanpassingen kan doen bij renovaties.

Je hebt een rijbewijs B en woont in de omgeving van Zelzate.

Pourquoi Durabrik ?

We bieden je een vaste job in een leuk en dynamisch team. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding, zodat je kan groeien in je job. Wij bieden je een loonpakket dat overeenkomt met jouw ervaring en toegevoegde waarde.

Interesse? solliciteer dan snel door je CV door te sturen of bel naar Aurélie Van Parijs op tel 09/280.60.64

Date de publication

13.11.2020

Personne à contacter

Hallo, ik ben Name_Consultant!

Wil je weten hoe het is om bij Durabrik te werken?
Stel mij gerust een vraag!

Leave us a message We're available to help you
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Qui est #ROSIE?

Même si #ROSIE n'existe pas réellement, c'est pourtant une réalité. #ROSIE est notre modèle. Nous avons tous en nous quelque chose de #ROSIE. Et vous ?

Etes-vous #ROSIE ?

Postes à pourvoir
Durabrik utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer