Nieuw item

Vous au cœur de nos constructions

245 ROSIE
n'attendent que vous!

Werken bij Durabrik

Installateur maatkeukens en kasten

Votre function

Je werkt voor een maatwerk bedrijf uit dezelfde holding als Durabrik. Zij zijn gespecialiseerd in het maken en plaatsen van maatkeukens en -kasten. Het atelier is in Zelzate gelegen.

Je functie:

Samen met een ervaren collega sta je in voor de plaatsing van keukens, badkamers, dressings en andere interieurtoepassingen. Er wordt bij ons steeds met de nieuwste technieken gewerkt en wij leveren maatwerk waar je achteraf trots op kan zijn.

Alle meubilair wordt reeds vooraf in ons atelier vervaardigd en gemonteerd, zodat de plaatsing vlot kan verlopen. Uiteraard zijn er nog kleine aanpassingen op de werf vereist, zodat de kleinste details kloppen. Ook de plaatsing van inbouwapparatuur behoort tot het takenpakket.

Votre profil

Jij hebt misschien nog niet zoveel ervaring in de installatie van keukens of maatkasten, maar wij hebben dat gelukkig wel! Ideaal gezien beschik je over een technische opleiding (bv houtbewerkingstechnieken), maar ook als je een job gedaan hebt, waarvoor je heel handig moet zijn en waarvoor details belangrijk zijn, kom je ook in aanmerking.

Wij leren je graag stapsgewijs de kneepjes van het vak tot je even sterk bent als je ervaren collega’s.

Wij bieden je een job met veel afwisseling. Van jou verwachten we dat je een echte perfectionist bent, die heel fijn kan afwerken. Je bent leergierig en handig. Je bent ook oplossingsgericht, zodat je op een creatieve manier problemen kan oplossen. Je staat onze klanten met een glimlach te woord en je kan rekening houden met hun behoeften of vragen. Een basiskennis van elektriciteit en sanitair is een voordeel, zodat je kleine aanpassingen kan doen bij renovaties.

Je hebt een rijbewijs B en woont in de omgeving van Zelzate.

Pourquoi Durabrik ?

Het bedrijf maakt deel uit van dezelfde holding als Durabrik, waar je kan rekenen op een mensgerichte aanpak. We bieden je een vaste job in een leuk en dynamisch team. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding, zodat je kan groeien in je job. Wij bieden je een loonpakket dat verder groeit met jouw ervaring en toegevoegde waarde.

Zin in deze job? solliciteer dan snel door je CV door te sturen of bel naar Aurélie Van Parijs, tel 09/280.60.64

Date de publication

13.11.2020

Personne à contacter

Hallo, ik ben Name_Consultant!

Wil je weten hoe het is om bij Durabrik te werken?
Stel mij gerust een vraag!

Leave us a message We're available to help you
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Qui est #ROSIE?

Même si #ROSIE n'existe pas réellement, c'est pourtant une réalité. #ROSIE est notre modèle. Nous avons tous en nous quelque chose de #ROSIE. Et vous ?

Etes-vous #ROSIE ?

Postes à pourvoir
Durabrik utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer