Nieuw item

Vous au cœur de nos constructions

245 ROSIE
n'attendent que vous!

Werken bij Durabrik

Junior projectleider/ werfleider regio Oost (Antwerpen-Brussel)

Votre function

Hallo projectleider in spé! Heb jij zin om aan de slag te gaan bij een groeiend bouwbedrijf als Durabrik? Een junior projectleider blijft bij ons niet eeuwig 'junior'. Ze leren de stiel en groeien uit tot ervaren projectleiders die zelfstandig onze woonprojecten opvolgen. Om te blijven investeren in onze toekomst, zijn wij op zoek naar versterking.

Ben je pas afgestudeerd als industrieel ingenieur bouwkunde en heb je nog geen ervaring?

Wil je die ervaring op doen in een bedrijf waar jij als mens telt en bovenal kan groeien?

Werk je graag samen met ervaren collega's en onderaannemers?

Hou je wel van een uitdaging en hou je het graag overzichtelijk en gestructureerd?

Votre profil

Wij bieden jou de kans om tijdens een tweejarig traject uit te groeien van junior projectleider naar projectleider. We leren je zowel de technische als administratieve kant van de werfopvolging en reiken je hiervoor de nodige tools aan. Voor onze werfopvolging werken wij met Archisnapper. Je zal uiteraard ook in contact komen met onze klanten. De ene al wat gemakkelijker dan de andere. Maar ook hier kan je rekenen op de begeleiding van een senior projectleider.

Er zijn wellicht nog andere bedrijven die je graag zouden strikken voor een job. Dat weten we maar wij bij Durabrik zijn toch een beetje anders. Vraag maar aan je toekomstige collega's!

Werfleider Bart zal je ongetwijfeld vertellen over ons padelterrein dat hij eigenhandig heeft helpen plaatsen. Projectleider Wim zal je waarschijnlijk vertellen dat hij de afwisseling niet meer kan missen. Aankoopster Eva kijkt alweer uit naar de week kinderopvang deze zomer. HR business partner Charlotte kan je informeren over de vele opleidingskansen die we bieden, zowel op jobinhoudelijk als persoonlijk vlak. Karen aan het onthaal kan je elke dag vertellen welke soep er is voorzien en waar je je fruitmand kan vullen. We kregen de erkenning van Great Place to Work niet zomaar natuurlijk.

Zie je dit zitten of wil je nog meer informatie? Neem gerust contact op met onze HR afdeling.

Pourquoi Durabrik ?

In 2019 kreeg Durabrik voor de 2e keer op rij de bekroning van Great Place To Work®. Deze bekroning is het resultaat van een interne tevredenheidsenquête en een grondige cultuuranalyse, uitgevoerd door Vlerick. De mooiste erkenning voor Durabrik is de hoge medewerkerstevredenheid die uit dit onderzoek blijkt.

We verwelkomen je graag in een stabiele, mensgerichte onderneming die jou niet alleen een 2e thuis wil bieden, maar waar de identiteit en de organisatie gebaseerd zijn op waarden als eigenaarschap, respect en vertrouwen, ontplooiing en ontwikkeling, samenwerken en innovatief ondernemerschap.

Omdat een gezonde geest enkel in een gezond lichaam kan wonen, zetten wij sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei, bieden wij medewerkers de mogelijkheid om zich te ontspannen door tal van sportactiviteiten en kunnen collega's elkaar treffen in onze gezellige ontmoetingsruimte.

Je maakt deel uit van een enthousiast team waar een innovatieve ondernemingsgeest en het nemen van initiatief op prijs wordt gesteld.

Tegenover jouw prestaties stellen wij een aantrekkelijk marktconform verloningspakket waaronder ook heel wat extralegale voordelen.

Date de publication

13.02.2020

Personne à contacter

Hallo, ik ben Name_Consultant!

Wil je weten hoe het is om bij Durabrik te werken?
Stel mij gerust een vraag!

Leave us a message We're available to help you
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Qui est #ROSIE?

#ROSIE n'existe pas vraiment. En réalité, c'est un personnage fictif. C'est en quelque sorte le collaborateur modèle qui nous inspire et qui se cache un peu en chacun de nous. Et peut-être aussi en vous…

Vous sentez-vous l'âme d'un #ROSIE ?

Nouveaux postes
Aucune offre d'emploi ne vous correspond ? Envoyez-nous quand même votre cv..
Bekijk deze vacature
Durabrik utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer