Nieuw item

Vous au cœur de nos constructions

245 ROSIE
n'attendent que vous!

Werken bij Durabrik

Medewerker projectontwikkeling

Votre function

Je ondersteunt de afdeling projectontwikkeling binnen de Durabrik groep. Je staat in voor het opsporen en de prospectie van te (her)ontwikkelen gronden en/of panden voor woningen en appartementen in een groot deel van Vlaanderen en Waals-Brabant. Dit behelst afbraakpanden, braakliggende terreinen, maar ook te renoveren of te restaureren gebouwen. Je beoordeelt het terrein op verkoopbaarheid door ter plaatse de ligging en omgeving van het terrein te gaan verkennen. Je screent BPA’s en RUP’s en indien nodig, neem je contact op met de bevoegde overheden en vraagt alle stedenbouwkundige inlichtingen, je maakt een beknopte marktstudie en evalueert deze kritisch.
Daarnaast bied je ondersteuning aan de projectleider infrastructuurwerken bij het bouwrijp maken van aangekochte gronden/terreinen, concreet betekent dit opvolging aanbestedingsdossiers, offertes nutsleidingen, opvolging van wegeniswerken, enz.

Votre profil

  • Je hebt een bachelor diploma in vastgoed of landmeten en hebt een neus om potentieel te ontwikkelen locaties met goede ligging op te sporen
  • Je bent op de hoogte van de manier waarop een project ontwikkeld wordt
  • Je bijt je graag vast in een dossier, gaat grondig te werk en geeft niet vlug op
  • Je bent nieuwsgierig, leergierig en blijft graag up to date met de wetgeving Ruimtelijke Ordening. Daarnaast vind je het boeiend om voeling te houden met de markt en leg je hierbij zelf graag contacten met notarissen, makelaars, studiebureaus, gemeentebesturen, enz.
  • Je werkt administratief nauwkeurig en volgt uit een eigen initiatief de lopende dossiers op
  • Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands al in het Frans

Pourquoi Durabrik ?

In 2019 kreeg Durabrik voor de 2e keer op rij de bekroning van Great Place To Work®. Deze bekroning is het resultaat van een interne tevredenheidsenquête en een grondige cultuuranalyse, uitgevoerd door Vlerick. De mooiste erkenning voor Durabrik is de hoge medewerkerstevredenheid die uit dit onderzoek blijkt.

We verwelkomen je graag in een stabiele, mensgerichte onderneming die jou niet alleen een 2e thuis wil bieden, maar waar de identiteit en de organisatie gebaseerd zijn op waarden als eigenaarschap, respect en vertrouwen, ontplooiing en ontwikkeling, samenwerken en innovatief ondernemerschap.

Omdat een gezonde geest enkel in een gezond lichaam kan wonen, zetten wij sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei, bieden wij medewerkers de mogelijkheid om zich te ontspannen door tal van sportactiviteiten en kunnen collega's elkaar treffen in onze gezellige ontmoetingsruimte.

Je maakt deel uit van een enthousiast team waar een innovatieve ondernemingsgeest en het nemen van initiatief op prijs wordt gesteld.

Tegenover jouw prestaties stellen wij een aantrekkelijk marktconform verloningspakket waaronder ook heel wat extralegale voordelen.

Date de publication

01.12.2020

Personne à contacter

Hallo, ik ben Name_Consultant!

Wil je weten hoe het is om bij Durabrik te werken?
Stel mij gerust een vraag!

Leave us a message We're available to help you
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Qui est #ROSIE?

Même si #ROSIE n'existe pas réellement, c'est pourtant une réalité. #ROSIE est notre modèle. Nous avons tous en nous quelque chose de #ROSIE. Et vous ?

Etes-vous #ROSIE ?

Postes à pourvoir
Durabrik utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer