Nieuw item

Vous au cœur de nos constructions

245 ROSIE
n'attendent que vous!

Werken bij Durabrik

Nieuwe vacature

Votre function

Binnen de leveranciersboekhouding bestaat je takenpakket uit het inboeken van facturen van leveranciers en onderaannemers, het opstellen en opvolgen van betalingsherinneringen, de opmaak van analytische rapportering en het algemene administratief beheer van deze partners. Los van de boekhouding vallen ook een aantal algemene administratieve taken binnen jouw werkdomein (o.a. klassement/archivering). Je stelt statistieken en rapporten op en controleert en interpreteert deze. Daarnaast heb je ook contact met productie en andere diensten om de facturen en administratieve documenten correct te verwerken.

Votre profil

  • Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een financiële richting (bijv. accountancy-fiscaliteit). Een eerste werkervaring is niet vereist maar affiniteit met of ervaring in de bouwsector is wel een meerwaarde
  • Goede kennis van btw- en boekhoudwetgeving
  • Je werkt analytisch, nauwkeurig en bent in staat het overzicht te bewaren
  • Je neemt de juiste klantgerichte houding aan naar zowel interne als externe klanten toe, ook in het team heb je een positieve, open attitude
  • Je werkt vlot met de courante MS Office toepassingen, kennis van Nav Dynamics is een pluspunt
  • Kennis van de Franse taal is een troef

Pourquoi Durabrik ?

We bieden je een boeiende werkervaring in groeiend bouwbedrijf!

In 2019 kreeg Durabrik voor de tweede keer op rij de bekroning ‘Great Place To Work®’. Deze onderscheiding is het resultaat van een interne tevredenheidsenquête en een grondige cultuuranalyse, uitgevoerd door Vlerick. Elke erkenning is mooi meegenomen maar wij zijn vooral heel erg blij met de hoge medewerkerstevredenheid die uit dit onderzoek blijkt. We doen het tenslotte allemaal samen.
Als jij er ook zo over denkt, verwelkomen we je met open armen in onze stabiele, mensgerichte onderneming. Wij bieden je een tweede thuis in onze organisatie die gebaseerd is op waarden als ownership, respect en vertrouwen, ontplooiing en ontwikkeling, samenwerking en innovatief ondernemerschap.

Bij Durabrik zetten we sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei. De boog kan niet altijd gespannen staan. Voor onze medewerkers zijn er tal van ontspanningsmogelijkheden en sportactiviteiten. Ook hebben we een gezellige ontmoetingsruimte waar je kunt bijbabbelen met je collega’s.

Je wordt lid van een gemotiveerd team. Innovatieve ondernemingsgeesten en initiatiefnemers stellen we hier erg op prijs. Natuurlijk mag je rekenen op een aantrekkelijk, marktconform verloningspakket, inclusief interessante extralegale voordelen.

Date de publication

03.12.2019

Personne à contacter

Hallo, ik ben Name_Consultant!

Wil je weten hoe het is om bij Durabrik te werken?
Stel mij gerust een vraag!

Leave us a message We're available to help you
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Qui est #ROSIE?

#ROSIE n'existe pas vraiment. En réalité, c'est un personnage fictif. C'est en quelque sorte le collaborateur modèle qui nous inspire et qui se cache un peu en chacun de nous. Et peut-être aussi en vous…

Vous sentez-vous l'âme d'un #ROSIE ?

Nouveaux postes
Aucune offre d'emploi ne vous correspond ? Envoyez-nous quand même votre cv..
Bekijk deze vacature
Durabrik utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer