Nieuw item

Vous au cœur de nos constructions

245 ROSIE
n'attendent que vous!

Werken bij Durabrik

Nieuwe vacature

Votre function

 • Als technisch commercieel adviseur bij EcoPuur bezoek je klanten die je uit ons en je eigen netwerk haalt en overtuig je hen van de meerwaarde van EcoPuur.
 • Je realiseert de verkoop van hernieuwbare energietechnieken, met het oog op het verminderen van de energiefactuur van de klant. Tot eind 2020 ligt daarbij de nadruk op de verkoop van PV panelen.
 • Je bezoekt potentiële klanten in het kader van energiebesparende ingrepen in hun woning.
 • Je verzamelt de nodige technische gegevens (EPB gegevens, plannen, lastenboeken) om tot een volledig voorstel te kunnen komen. Je maakt daarmee het dossier klaar voor het sluiten van de verkoop.
 • Je volgt punctueel je contacten en offertes op en sluit verkopen succesvol af. Je bouwt een kwalitatieve relatie op met de klanten waarbij je hen zowel voor, tijdens als na het proces steeds op de hoogte houdt

Votre profil

 • Je bent gepassioneerd door energiezuinige technieken en energiebewust (ver)bouwen
 • Je bent heel vertrouwd met de PV markt en hebt een goede basiskennis van andere technieken zoals warmtepompen, ventilatie, domotica, verwarming.
 • Je bent in staat om marktevoluties, realisaties, markopportuniteiten en andere relevante informatie helder terug te koppelen naar het management in jet kader van onze verdere groei en ontwikkeling.
 • Je bent heel stipt en punctueel in je aanpak en de opvolging van je dossiers.
 • Je slaagt erin om soms complexe technische begrippen of andere relevante informatie in begrijpbare taal over te brengen naar je doelpubliek.
 • Je bent proactief in het benaderen van problemen en helpt deze actief aan te pakken.
 • Je bent flexibel en bereid om ook ’s avonds klanten te woord te staan.
 • Je voelt je comfortabel in zowel een B2B, B2B2C als in een B2C omgeving. Daarnaast kan je je ook vinden in de waarden van EcoPuur: authenticiteit, eerlijkheid, innovatie en duurzaamheid.

Pourquoi Durabrik ?

Sinds 2013 maakt EcoPuur, een bedrijf gespecialiseerd in duurzame energietechnieken, deel uit van Durabrik Bouwbedrijven. In 2019 kreeg Durabrik voor de tweede keer op rij de bekroning ‘Great Place To Work®’. Deze onderscheiding is het resultaat van een interne tevredenheidsenquête en een grondige cultuuranalyse, uitgevoerd door Vlerick. Elke erkenning is mooi meegenomen maar wij zijn vooral heel erg blij met de hoge medewerkerstevredenheid die uit dit onderzoek blijkt. We doen het tenslotte allemaal samen.
Als jij er ook zo over denkt, verwelkomen we je met open armen in onze stabiele, mensgerichte onderneming. Wij bieden je een tweede thuis in onze organisatie die gebaseerd is op waarden als ownership, respect en vertrouwen, ontplooiing en ontwikkeling, samenwerking en innovatief ondernemerschap.

Bij Durabrik zetten we sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei. De boog kan niet altijd gespannen staan. Voor onze medewerkers zijn er tal van ontspanningsmogelijkheden en sportactiviteiten. Ook hebben we een gezellige ontmoetingsruimte waar je kunt bijbabbelen met je collega’s.

Je wordt lid van een gemotiveerd team. Innovatieve ondernemingsgeesten en initiatiefnemers stellen we hier erg op prijs. Natuurlijk mag je rekenen op een aantrekkelijk, marktconform verloningspakket, inclusief interessante extralegale voordelen.

Date de publication

15.11.2019

Personne à contacter

Hallo, ik ben Name_Consultant!

Wil je weten hoe het is om bij Durabrik te werken?
Stel mij gerust een vraag!

Leave us a message We're available to help you
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

There is nobody online. Fill out the form below so we can contact you.

Thanks

Thank you for filling out the information, we will get in touch with you.

Qui est #ROSIE?

#ROSIE n'existe pas vraiment. En réalité, c'est un personnage fictif. C'est en quelque sorte le collaborateur modèle qui nous inspire et qui se cache un peu en chacun de nous. Et peut-être aussi en vous…

Vous sentez-vous l'âme d'un #ROSIE ?

Nouveaux postes
Aucune offre d'emploi ne vous correspond ? Envoyez-nous quand même votre cv..
Bekijk deze vacature
Durabrik utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer