Nieuw item

Bouwen begint bij mensen

245 ROSIES
wachten op jou!

Ontmoet je collega's

Wie kan er beter vertellen hoe het is om bij ons te werken dan je toekomstige collega’s.
Maak kennis met Ilse, Valerie, Wesley, Lien en Kurt.

Bij Durabrik weten ze medewerkers op het juiste moment te triggeren en hun kwaliteiten en talenten optimaal in te zetten. Ik vind de afwisseling in mijn job leuk want ik heb geen zittend gat. Het ene moment heb je contact met klanten, het andere ben je bezig om een technisch aspect uit te diepen om kwaliteit te kunnen leveren. Daar krijg je van Durabrik ook de nodige tools en ondersteuning voor.

Ilse Foré - projectleider

Lees de volledige getuigenis

Ik ben bij Durabrik begonnen als calculator en groeide ondertussen door naar projectcoördinator. Dat is een job met veel afwisseling. Ik ben gegroeid en groei nog steeds in mijn job. Mijn werkgever begeleidt me goed. Je wordt hier aangemoedigd om uit je schelp te komen en je te verbeteren en te ontwikkelen. Durabrik is een familiaal bedrijf en heeft veel aandacht voor de persoon achter de werknemer, voor zijn gezinssituatie, zijn work-life balans en zijn problemen. Er wordt naar je geluisterd en gezocht naar een oplossing

Valerie en Wesley - projectcoördinator projectvoorbereider

Lees de volledige getuigenis

Hier zit er geen baas op mijn vingers te kijken. Ik krijg de vrijheid om de taken uit te voeren hoe ik dat wil. Ik weet wat er van mij verwacht wordt, hoe het gebeurt maakt niet zoveel uit, als het maar goed gebeurt.

Lien Debusschere – interne projectleider

Lees de volledige getuigenis

Dicht bij huis werken is belangrijk voor mij. Wat ik ook fijn vind is om echt een goed contact te hebben met mijn collega’s en te voelen dat ik deel uitmaak van een familie. Dat miste ik in mijn vorige job als consultant, toen ik om de zoveel tijd in een ander bedrijf aan de slag was. Het is warmer en interessanter om samen te werken met collega’s. Dit is veel leuker.

Kurt Engelrelst – ICT-medewerker

Lees de volledige getuigenis

Een dag op de werf is nooit eentonig. We krijgen regelmatig bezoek en de sfeer zit goed.

Lorenzo - Metser

Bekijk de volledige video

Durabrik gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close