Bouwen begint bij mensen

250 ROSIES
wachten op jou!

Bekijk alle vacatures

Onze sfeer

We zijn ervan overtuigd dat onze klanten kunnen genieten van de beste service en kwaliteit als onze medewerkers zich 100% betrokken en goed voelen.

"Durabrik is mijn eerste werkgever waar ik volledig mezelf kan zijn. Ik heb hier al vrienden gemaakt voor het leven. Dankzij de steun van onze CEO kunnen we allerlei sportactiviteiten organiseren en konden we zelfs een padelcourt aanleggen. Bij Durabrik beschouw ik mijn directe baas als een collega met wie ik over heel uiteenlopende zaken kan praten."

Bart - ruwbouwconducteur

"Als ‘jonkie’ ben ik hier onmiddellijk aanvaard. Ik kan hier mezelf zijn en de collega’s zijn heel oprecht. Ik kan ook altijd bij hen terecht. Bovendien kan ik doen wat ik graag doe, met mensen om me heen waar ik iets aan heb en waar ik me goed bij voel."

Aïshà – medewerker boekhouding
"Ik werk nu meer dan tien jaar voor Durabrik en ik ben echt verbonden met het bedrijf. Het is mijn werk, maar tegelijk ook mijn 2e thuis. Samen met de andere Durabrik’ers vormen we één grote familie en maken we de woondroom van onze klanten waar. Iedereen heeft zijn eigen expertise, verantwoordelijkheid en creativiteit, maar we vormen wel één team. Durabrik is een warm nest, wees daar maar zeker van!"Jan – directie-assistent

"Dankzij de opleidingen die Durabrik aanreikt, krijgen de kans om op persoonlijk vlak en als team te groeien. Zo kunnen we onze projecten in een leuke sfeer tot een goed einde brengen. Ik vind ook dat er bij Durabrik een goeie work-life balance is. Durabrik doet echt moeite om je goed in je vel te doen voelen."

Bart - projectleider

"Mijn collega’s zijn een soort 2e familie waar ik elke dag op kan rekenen. Er wordt hard gewerkt en dat maakt de nood aan een fijn team des te groter. Een stevige dosis humor, een luisterend oor, een sportmaatje, een oppeppend gesprek,…ik hoef er vaak niet eens om te vragen."

Dorien – communicatie medewerker

sinterklaasfeest

padeltornooi

familiesportdag

vrijdagdrink

king of rackets

uitstap management

kinderopvang

kinderopvang

padelterrein

teambuilding arbeiders

teambuilding arbeiders

zomerdrink

zomerdrink

Durabrik gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close