Nieuw item

Bouwen begint bij mensen

245 ROSIES
wachten op jou!

Bouwbedrijf met passie voor mensen

Bouwen gaat voor ons niet enkel over het vakkundig uitvoeren van een plan. Bouwen is werken met en voor mensen. Onze klanten, partners en jij: jullie dragen allemaal bij aan wat ons uniek maakt.

Ontdek hoe jij bij ons past

+50 jaar ervaring

Naargelang je talenten en interesses kun je in ons bouwbedrijf deel uitmaken van het team:

1. Durabrik, al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw

Durabrik werd in 1966 opgericht door Jacques Callens. Sinds de jaren ’90 bouwt het bedrijf instapklare woningen en appartementen. Het kiest daarvoor toplocaties uit en levert totaalconcepten die beantwoorden aan de wensen van zijn klanten. In 1996 kwam met Joost en Claudia de tweede generatie aan het roer. Vanaf 2008 evolueert het bedrijf naar een waardengedreven organisatie waar klant en medewerker centraal staan.

2. Victor, sterk in renovatie

In 2011 richt Durabrik de dochteronderneming Victor op, dat zich toespitst op totaalrenovaties, uitbreidingen en interieurrenovaties. Ook hier wordt de jarenlange ervaring als bouwbedrijf ingezet om als totaalaannemer daadkrachtig het droomhuis van mensen waar te maken, binnen een vast budget en een vaste timing.

3. EcoPuur, toonaangevend in duurzame energietechnieken

In 2013 neemt Durabrik EcoPuur over, dat gespecialiseerd is in energiezuinige bouwtechnieken. Want energieverbruik is onlosmakelijk verbonden met de manier waarop een woning is gebouwd. EcoPuur helpt klanten een evenwicht te vinden tussen ecologie en technologie. Het geeft advies over energiezuinig wonen en klanten vinden er alle duurzame energie-oplossingen onder één dak.

Mensen staan centraal

Mensen staan centraal in ons bedrijf, maar we werden niet van de ene dag op de andere een waardengedreven onderneming. Het is het resultaat van een langdurig proces, dat begon met de persoonlijke zoektocht van Joost Callens, CEO van Durabrik. In 2008 trok Joost met een groep collega’s naar Spanje. Onder begeleiding van een coach ondernamen ze een pelgrimstocht, de befaamde Camino-tocht. Zo gingen ze samen op reis om letterlijk een nieuwe weg te bewandelen.

Aan de hand van opdrachten, individueel en in groep, slaagden ze erin om een aantal basiswaarden te bepalen. Mijlpalen uit de geschiedenis van Durabrik en de eigen persoonlijke waarden stonden hierbij centraal. Deze basiswaarden werden nadien in België verder scherpgesteld en vormen vandaag nog steeds het kader voor de richting die Durabrik uitgaat. Het hele proces heeft Joost zelf in detail beschreven in zijn boek ‘De Kwetsbare Leider’.

Ontdek hoe jij bij ons past

Caminotocht

Lancering ROSIE

Wie is #ROSIE?

Eigenlijk bestaat #ROSIE niet echt. Maar toch ook weer wel. #ROSIE is ons rolmodel.
Ze zit een beetje in elk van ons. Zit ze ook in jou?

Ben jij #ROSIE?

Durabrik gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close